Over 4Master

4Master Financiële Diensten richt zich vooral op de zelfstandige ondernemer in het midden- en klein bedrijf (éénmanszaak; VoF), de zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) en Freelancers.

Het type ondernemer dat al met zoveel zaken rekening moet houden en wie het wel eens aan tijd ontbreekt om een eigen administratie te voeren. Terwijl een correcte administratie al snel voordeel oplevert.

Leen Roos, oprichter van 4Master Financiële Diensten, is een professioneel Fiscaal Adviseur met ruim 30 jaar werkervaring, waarvan de laatste 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij begrijpt daarom hoe het is als zelfstandig ondernemer te werken en hoe belangrijk het is om de zaken op orde te hebben.

4Master Financiële Diensten neemt u graag de administratieve werkzaamheden uit handen, zodat u zich uitsluitend kunt richten op de hoofdzaken: Het ondernemen

Leen Roos

Leen Roos

Eigenaar

Uw bijzaak is onze hoofdzaak.

4Master Financiële Diensten werkt samen met een netwerk van meerdere specialisten. U kunt bij ons terecht voor o.a. de navolgende werkzaamheden:

  • Verzorgen van uw financiële en salaris administratie;
  • Aangifte omzet- en loonbelasting;
  • Het opstellen van uw jaarrekening;
  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting;
  • Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting.

GEEF DE ROMSLOMP UIT HANDEN!!

Zou het voor u niet eenvoudig en makkelijk zijn om de “financiële rompslomp” geheel of gedeeltelijk uit handen te geven, zodat u zich volledig op uw zaken kunt richten? Eerst eens van gedachten wisselen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Een eerste oriënterend gesprek kost u niets en leidt niet tot verplichtingen!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte verwijzen wij u naar de contactgegevens.

4Master Financiële Diensten

Zou het voor u niet eenvoudig en makkelijk zijn om de “financiële rompslomp” geheel of gedeeltelijk uit handen te geven, zodat u zich volledig op uw zaken kunt richten? Eerst eens van gedachten wisselen. Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Leuker kunnen ze het niet maken, maar makkelijker vaak ook niet. Wij helpen u graag bij de administratieve rompslomp zoals de aangifte bij de belastingdienst.