Werkzijze

Wij vinden het prettig om te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uw wilt immers ook weten aan wie u uw administratieve zaken toevertrouwt. In het gesprek kunt u uw wensen op tafel leggen en krijgen wij een beeld van uw bedrijf. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen en wordt besproken wat u aan 4MFD wilt uitbesteden.

Op basis van de omvang van uw administratie en de verwachte werkzaamheden maken wij met u afspraken omtrent het aanleveren van de administratie, per maand of kwartaal. De administratie wordt hier op kantoor verwerkt en de aangifte omzet- en loonbelasting worden door ons verzorgd en ingediend.

Na verwerking wordt per kwartaal naar de winst gekeken en in overleg met u besproken om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting aan te passen, zodat u bij het indienen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting niet voor verrassingen komt te staan.

Jaarlijks wordt de jaarrekening opgesteld en samen met de overige persoonlijke gegevens wordt de aangifte inkomstenbelasting verzorgd en ingediend. U kunt er ook voor kiezen de administratie jaarlijks aan te leveren en zelf de aangifte omzetbelasting te doen. 4MFD verzorgt dan voor u de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.

Afhankelijk van uw situatie en in overleg met u zullen wij in afwijkende gevallen onze werkwijze aan kunnen passen. Heeft u tussentijds vragen of loopt u tegen een probleem aan? U kunt ons altijd bellen of een afspraak met ons maken.

Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze in een persoonlijk gesprek toe. Vul het contactformulier in.